Scroll Top

Referenties

Eddy Claesen
Groep Claesen
Family Bedrijfsadviseur - Mediator - Waardecoach - Accountant - Fiscaal raadgever

“Nieuwsgiering en leergierig als ik van nature ben heb ik als familiebedrijfadviseur erg genoten van de tweedaagse MKS opleiding onder leiding van Luuk.
Vooral de unieke ‘methodiek’ en de ‘anders dan andere aanpak’ voor het bekomen van rendementsverbeteringen en meer winst vind ik bijzonder goed. Echt een aanrader…”

 

– Eddy Claesen Family Bedrijfsadviseur – Mediator – Waardecoach – Accountant – Fiscaal raadgever – Groep Claesen

Dirk van Thielen
ACB TAX Consult
Vennoot - Fiscaal Accountant

“Deze opleiding tot bedrijfsadviseur MKS geeft je andere inzichten dan de getrouwe KPI’s die we als accountants hanteren. Via een andere invalshoek worden cijfers herleid tot werkbare dagen, uren, kg, kastickets, …

Een tastbare en begrijpelijke benadering voor de bedrijfsleider die hierdoor vlugger de pijnpunten kan herkennen en meer inzicht verkrijgt.

De opleiding op zich is vrij intensief. Lesgever Luuk Haegens neemt je mee in de methodiek en laat je zweten. Je krijgt hierdoor de berekeningsmethode echt wel in je vingertoppen!

Eindresultaat: een toegevoegde waarde voor je volgende adviesgesprek met je ondernemer.”

– Dirk Van Thielen – Fiscaal Accountant – ACB Tax Consult

Hans Goethals
Fimax Roeselare
Fiscaal Accountant

Het bijwonen van het MKS – seminar was een aangename verrassing.  Via een no-nonsense methodiek leerden we op een unieke manier de kostprijs per eenheid berekenen.  Voor bedrijfsleiders onontbeerlijk, terwijl wij accountants ons vooral focussen op jaarresultaten en fiscaliteit. Ik ben overtuigd dat de MKS  – methodiek de bedrijfsleiders op een zeer constructieve wijze kan motiveren om hun resultaten aanzienlijk te verbeteren.

Hans Goethals – Fiscaal Accountant – Fimax Roeselare