Scroll Top
Offline tool
MKS WINSTCANVAS
De nieuwe standaard in bedrijfsdoorlichting
Wij hebben dit MKS Winstcanvas speciaal ontwikkeld voor accountants en adviseurs die hun klanten en relaties willen helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.
LEUK, EENVOUDIG, UNIEK EN GEGARANDEERD SUCCESVOL

Dit is een leuke, unieke, eenvoudige en gegarandeerd succesvolle manier om samen met een ondernemer zijn/haar bedrijf door te lichten en beter te leren kennen. Hierdoor kunt u als accountant / adviseur met dit praktische hulpmiddel uw klanten meer inzicht in, en bewustwording in de cijfers en de bijbehorende bedrijfsprocessen bijbrengen.

ONDERZOEK

Uit onze onderzoeken blijkt dat 9 van de 10 ondernemers weinig inzicht hebben in de cijfers, laat staan dat ze hier interesse in hebben. Ze vinden het vaak niet leuk.  Omdat wij vinden en weten dat dit anders kan, hebben we daar dit leuke hulpmiddel voor ontwikkeld.

DE WERKING VAN HET MKS WINSTCANVAS

Met het MKS Winstcanvas heeft u een offline tool in handen waarmee u ondernemers op een toffe, verfrissende manier (in hun taal) meer inzicht en bewustwording bij kunt brengen.

Het doel van het MKS Winstcanvas is om in 4 eenvoudige en behapbare sessies, de ondernemer zijn/haar bedrijf beter te laten leren kennen. Dit in combinatie met de cijfers van het bedrijf.

Met behulp van deze 4 sessies helpt u de ondernemer gegarandeerd bij meer control, focus, rust en rendement.  Hiermee leert u de ondernemer om zijn/haar bedrijf te kunnen sturen op slechts 3 tot 5 resultaatbepalers en KPI’s. Dit werkt zelfs zo verhelderend dat dit (de uitkomst) op de achterkant van een bierviltje past! Offline informatie zonder de real-time administratie bij te houden én toch (een gevoel van) grip? Het kan! En ondernemers vinden het een verademing. Zij krijgen direct grip op de prestaties binnen het bedrijf op belangrijke processen als:

  • Sales/commercie;
  • Finance
  • HRM;
  • Operations;

Het MKS winstcanvas bestaat uit de volgende 4 stappen:

  • Doorlichting van de kosten en het seizoen patroon;
  • Analyse van de capaciteit en de organisatie binnen een bedrijf;
  • Doorlichten van de belangrijkste bedrijfsprocessen & workflow (huidig & toekomstig);
  • Analyse van het commerciële gedrag van de onderneming en de ondernemer;
DE NIEUWE STANDAARD IN BEDRIJFSDOORLICHTING

Het MKS canvas is vanaf nu de nieuwe standaard voor het doorlichten van MKB bedrijven. Het zorgt voor méér structuur, plezier, focus, inzicht en winst. Ondernemers maken door het doorlopen van het MKS Winstcanvas, andere en betere keuzes die aansluiten bij het realiseren van de gestelde doelen. Het MKS Winstcanvas is vanaf nu te bestellen via de Management Kompasgroep B.V.

Vanaf december 2019 hebben wij het MKS Winstcanvas opgenomen in al onze trainingen en opleidingen. Tijdens de trainingen wordt de logica van het Winstcanvas uitvoerig besproken maar ook de inzet tijdens een gesprek.

Nieuwsgierig, interesse of meer informatie? Laat het ons gerust weten.